Hazel Lease


Hazel Lease is onderdeel van de Hazel -groep, die verder bestaat uit Hazelhoff Advies en Bureau Second Opinion. Voor Hazel Lease is Harry Hazelhoff uw belangrijkste adviseur.

Harry Hazelhoff Hazel Lease - Harry Hazelhoff

Harry Hazelhoff is specialist op het gebied van verzekeringen, hypotheken, vermogensvorming, financieringen en leasecontracten. Korte lijnen, een persoonlijke aanpak en een flexibele agenda kenmerken zijn werkwijze. Hij bespreekt de zaken het liefst in een vertrouwde omgeving ‘bij u aan de keukentafel’ op een moment dat het u uitkomt. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar, deskundig en onafhankelijk advies.

Samenwerking met LeasePlan Direct Partner

Hazel Lease is een samenwerking aangegaan met LeasePlan Direct Partner om een zo compleet mogelijk leaseproduct te kunnen aanbieden. Vanuit Hazel Lease geeft Harry advies op maat en onderhoudt hij het contact met de klant. Leaseplan zorgt voor ondersteuning bij het financiële traject en de complete administratie. De klant profiteert en krijgt door deze samenwerking een zorgeloos rijplezier tegen een zeer aantrekkelijk tarief!

Overige diensten

  • Hazelhoff Advies: Advies inzake verzekeringen, hypotheken, vermogensvorming, financieringen en financiële analyses.
  • Bureau Second Opinion: Doorlichten van uw huidige verzekeringspakket.
Hazel Lease werkt in de omgeving van Steenwijk, Kampen, Zwolle, Meppel, Hoogeveen, Heerenveen, Wolvega, Emmeloord.